Ronald

Ronald is een zeer ervaren consultant op het gebied van Oracle ERP en heeft een financiële opleiding. Hij is zijn hele werkzame leven al betrokken bij administratieve automatisering. Ronald heeft een groot aantal projecten en opdrachten uitgevoerd in uiteenlopende rollen, waaronder functioneel Oracle ERP-consultant, Oracle Trainer, Ontwikkelaar SQL-queries, Testmanager en Projectleider.

Door zijn jarenlange ervaring op ERP-projecten, is Ronald bekend met alle fases in het project en de daarbij behorende werkzaamheden. Hij heeft veel ervaring in het implementeren van het systeem, het definiëren van maatwerk, migraties en wijzigingsverzoeken (RFC’s). Daarnaast is hij bekend met interviews van de kerngebruikers in de “wensen en eisen fase”.

Naast implementaties is Ronald binnen Apps & Us verantwoordelijk voor het beheer dat voor diverse klanten wordt gevoerd.  Ook heeft hij uitgebreide kennis en ervaring in het testen van de inrichting en het bijbehorende maatwerk/interfaces. Ronald is ingezet bij uiteenlopende opdrachtgevers.

Terug