move2cloudWil je weten hoe Oracle Fusion jouw organisatie
tot grotere hoogtes kan brengen?

En hoe Apps & Us je daarbij kan helpen?

Neem contact op


Move2cloud

Het verhuizen van je Oracle E-Business Suite naar Oracle Cloud ERP, met move2cloud, gaat volgens het ‘prepareer, leer, realiseer’-stappenplan. Apps & Us werkt tijdens move2cloud traject nauw samen met jouw organisatie om de verhuizing van Oracle E-Business Suite naar Oracle ERP tot een succes te maken.

Onze aanpak is gebaseerd op de volgende vier fasen van move2cloud

In deze fase worden de scope, best practice processen, fit/gap, change management, projectoverzicht en high-level inschatting voor de volgende fasen geanalyseerd en bepaald. Dit is gebaseerd op documentatie en workshops.

Op basis van de blauwdruk wordt de eerste organisatie overgezet op Oracle Cloud ERP. Deze fase wordt uitgevoerd met betrekking tot het gebruik en de setup van Oracle E-Business suite, inclusief: Configuratie, Integraties, Migratie, Aanpassingen, Training & testen.

Op basis van de fase 2; Establish, wordt de roll out uitgevoerd naar de andere organisaties. Afhankelijk van de complexiteit van de roll out, zal deze worden uitgevoerd per entiteit of een groep van entiteiten, zoals bepaald tijdens de fase van het vaststellen.

4. Improve

Oracle verbetert Oracle Cloud ERP en Oracle Cloud-technologie voortdurend door elk kwartaal bijgewerkte en nieuwe functionaliteit vrij te geven. Deze releases brengen zowel een bijgewerkte als nieuwe functionaliteit die getest en geëvalueerd moet worden voor toekomstig gebruik en verbetering van processen.


Professioneel en betrokken

De consultants van Apps & Us zijn specialist op het gebied van Oracle ERP. Dat bewijst ons partnerschap met Oracle, wij zijn al jaren Oracle Partner. Dit is de garantie van Oracle dat je bij ons de juiste deskundigheid vindt voor alle Oracle ERP vragen.

Advies op maat

Of jouw organisatie nu op zoek is naar een implementatiepartner voor Oracle ERP implementatieof ze het pakket dat al meerdere jaren draait willen optimaliseren met een Oracle ERP verbetertrajecteen stuk Oracle ERP beheer willen uitbesteden of een praktijkgerichte Oracle ERP training willen volgen; de consultants van Apps & Us helpen graag.

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen en voor welke klanten we werken? We vertellen er graag meer over. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0318 255063 of het contactformulier.