ORACLE INTEGRATION CLOUD GEN2 naar GEN3 klant case

Bij Apps and Us gaat het erom dat onze klanten voorop blijven lopen. Onlangs hebben we een van onze klanten geholpen om hun Oracle Integration Cloud (OIC) te upgraden van Gen2 naar Gen3. In deze post leggen we uit hoe we dat hebben gedaan en hoe het voor hen een groot verschil heeft gemaakt.

Upgrade overzicht
De overstap van OIC Gen2 naar Gen3 was een grote stap voor onze klant. Het betekende over naar de nieuwste en beste functies van Oracle Integration Cloud. Met ons deskundige team in de hoofdrol hebben we de upgrade zorgvuldig gepland en uitgevoerd om ervoor te zorgen dat deze soepel en efficiënt verliep.

BELANGRIJKSTE STAPPEN IN HET UPGRADEPROCES

Beoordeling en planning
De huidige OIC Gen2-setup bekeken om te zien wat er moest veranderen en wat kon blijven. We werkten nauw samen met de klant om te begrijpen wat ze wilden bereiken met de upgrade.

Voorbereiding omgeving
De nieuwe OIC Gen3 werd klaargemaakt voor gebruik, waarbij ervoor werd gezorgd dat deze kon werken met alle bestaande apparatuur van de klant.

Eventuele noodzakelijke wijzigingen in de setup aanbrengen om het nieuwe platform te ondersteunen. 

Gegevensmigratie en testen
Verplaatste alle belangrijke gegevens en instellingen van OIC Gen2 naar Gen3 en zorgde ervoor dat alles correct en consistent bleef.

We hebben alles grondig getest om er zeker van te zijn dat alles goed werkte.

Implementatie en Go-Live
Met een soepele Non-Prod upgrade hebben we alle prerequisites in PROD uitgevoerd, waardoor de downtime tot een minimum beperkt bleef. We gaven het team van de klant alle training en hulp die ze nodig hadden om aan het nieuwe systeem te wennen.

VOORDELEN & RESULTATEN

Upgraden naar OIC Gen3 leverde onze klant veel goede dingen op, zoals: 

Betere prestaties
Door gebruik te maken van de nieuwste functies en tweaks van OIC Gen3 werkte alles sneller en soepeler.

Meer mogelijkheden
Dankzij de upgrade kon onze klant nieuwe dingen doen en meer werk afhandelen, waardoor ze hun bedrijf konden laten groeien. 

Klaar voor de toekomst 
Door over te stappen op OIC Gen3 zorgde onze klant ervoor dat ze klaar waren voor de toekomst, met de nieuwste technologie van Oracle.

Gemakkelijke overstap: Door onze zorgvuldige planning en werkzaamheden was de overstap van OIC Gen2 naar Gen3 een makkie, met nauwelijks enige verstoring voor het bedrijf van de klant.

CONCLUSIE

 De upgrade naar Oracle Integration Cloud Gen3 laat zien dat we slimme oplossingen zoeken die onze klanten echt helpen. Door nauw samen te werken en zorgvuldig te plannen, zorgden we ervoor dat onze klant het beste uit de upgrade haalde, zodat hij klaar was voor succes. En omdat technologie zich blijft ontwikkelen, zullen we onze klanten blijven ondersteunen terwijl ze digitaal gaan en hun doelen bereiken.

Meer weten?

Neem contact op

Afgerond: Optimaliseren magazijn met behulp van Oracle eBusiness suite