Verbetertraject

Oracle ERP of EPM verbetertraject laten uitvoeren

Jouw bedrijf heeft Oracle ERP of EPM al heel wat jaren in gebruik. De bedrijfsprocessen zijn veranderd, de strategie van het bedrijf is vernieuwd, maar het systeem is niet mee veranderd. Het ERP-systeem of EPM-systeem is niet meer up-to-date. Je hebt het gevoel dat er meer uit het systeem te halen is. Meer efficiency, meer inzicht, meer automatisering.

Maar waar begin je en welke optimalisaties leveren de grootste besparingen en resultaten op? Apps & Us realiseert al Oracle verbetertrajecten sinds 2002. Van analyse tot het daadwerkelijk doorvoeren van de verbeteringen. Vaak valt er met een geringe investering een behoorlijke besparing te realiseren.

We brengen processen in kaart, analyseren waar de pijnpunten zitten en wat we kunnen verbeteren. Daarnaast maken we een inschatting van de opbrengsten van de verbeteringen, zodat we samen kunnen bepalen wat prioriteit heeft en wat later kan. Ons uitgangspunt het realiseren van een snelle terugverdientijd.

“We vroegen Apps & Us ons Oracle ERP-systeem te herbeoordelen. Om te kijken welke verbeteringen er mogelijk waren. Met dank aan hun gedegen analyse hebben we naast een flinke kostenbesparing ook een duidelijke kwaliteitsverbetering op het proces gerealiseerd én hebben we meer grip op het proces gekregen. De investering hebben we binnen een half jaar terugverdiend.”

Manager debiteurenadministratie en beheer

Landelijke opererende organisatie

Verbetertrajecten voor:
  • Procure to pay – aanvraag tot betaling
  • Investment to capitalize – investering tot kapitalisering
  • Supply Chain – verkoop, logistiek en voorraadbeheer
  • Manufacturing – productieproces en (geavanceerde) planning
  • Order to cash – order tot ontvangst
  • Record to report – transactie tot rapportage
  • Oracle E-Business Suite, Oracle EPM of Oracle ERP Cloud

Klantcase - Verbetertraject

Voor een landelijke organisatie voerden we een verbetertraject op hun debiteurenbeheer uit.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Strategisch partner

Wij durven te stellen dat het bijna alle bedrijven voordeel oplevert om hun Oracle ERP of Oracle EPM eens opnieuw te laten bekijken. We spreken uit ervaring. We stappen graag in de rol van strategisch partner en kijken met een frisse en ervaren blik naar processen en activiteiten. We beoordelen hoe goed het systeem nog aansluit bij de huidige situatie. Zonde om die kansen te missen om zaken sneller, makkelijker en goedkoper te doen. Wij profiteren van onze brede ervaring in diverse branches. En dat komt het rendement van jouw organisatie ten goede.

Optimaal profiteren van de mogelijkheden

Veel organisaties gebruiken slechts een beperkt deel van de mogelijkheden van een ERP- en EPM-systeem. Vaak benutten ze daarvan slechts 20%-25%. Wij helpen bedrijven meer uit hun Oracle applicaties te halen. Wij kennen de ins en outs van het systeem, we kunnen daadwerkelijk lezen en schrijven met Oracle. Ook komen er steeds weer nieuwe mogelijkheden en toepassingen bij, wij laten zien welke meerwaarde dit heeft en wat het in de praktijk oplevert.

Advies op maat

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen, voor welke klanten we werken en hoe wij het verbetertraject voor jouw bedrijf gaan aanpakken? We vertellen er graag meer over. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0318-255063 of het contactformulier.

© 2020 Apps & Us