Trainingen & workshops

 

Oracle workshops en opleidingen

Naast het werk dat wij voor klanten uitvoeren, verzorgt Apps & DNVO ook specifieke Oracle ERP workshops en Oracle ERP opleidingen. Ons aanbod is ontstaan vanuit de vraag van de klant om verdieping en praktische uitleg. Onderstaande workshops en opleidingen kunnen bij ons op kantoor in Veenendaal gevolgd worden, maar in-company behoort ook tot de mogelijkheden.

De praktijk staat in ons aanbod voorop. De opleiders zijn ervaren Oracle consultants, die vertellen vanuit de praktijk. Daarbij maken zij het liefste de vertaalslag naar jouw organisatie, zodat je er het meeste uithaalt.

Wil je een bepaalde training volgen, maar staat dit niet in het overzicht? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze eigen consultants verzorgen de trainingen, dus alle onderwerpen zijn mogelijk.

“Door de kleine groep was er voldoende aandacht en ruimte om naast de theorie ook het gebruik van Oracle ERP bij onze organisatie te bespreken. De interactie met de trainer en andere deelnemers gaf een verhelderende kijk op zaken.”

Deelnemer

Oracle E-Business Suite iProcurement & Purchasing voor beginners

Neem contact met ons op:

Workshops & Opleidingen

Een greep uit ons aanbod

Oracle ERP Workshops – 1 dagdeel

Een workshop is een combinatie van kennisoverdracht en interactiviteit. Enerzijds brengen wij je informatie over een specifiek thema bij en anderzijds krijgt de workshop vorm door vragen en inbreng van de deelnemers.

  • Workshop Oracle Cloud ERPM Readiness
  • Workshop Oracle ERP & Procure to Pay
  • Workshop Oracle eBS automatiseren & inzicht verkrijgen
  • Workshop financieel management met Oracle EPM

Oracle ERP Trainingen – meerdere dagen

Ons aanbod bevat Oracle E-Business suite trainingen gericht op gebruikers en functioneel beheerders. De training is een gezonde mix van uitleg, discussie / vragen en oefeningen.

Klik op de naam voor meer informatie over de training.

Opleidingsadvies aanvragen

Twijfel je over de workshop of opleiding? Wij beantwoorden al jouw vragen. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0318 25 5063 of via het contactformulier.

© 2020 Apps & Us