Vacature

Junior Technisch Consultant
u

Is zelfstandigheid en kwaliteit aan jou toevertrouwd?

u

Ben je geïnteresseerd om een technisch expert te worden in Oracle Applicaties?

u

Ben je ondernemend?

Is het antwoord op bovenstaande vragen volmondig ´Ja´, dan is Apps & DNVO misschien iets voor jou!

 

Apps & DNVO

Apps & DNVO is een platte organisatie met enthousiaste medewerkers, die kwalitatief wil groeien. Oracle E-Business suite en Oracle Cloud ERP en daaraan verbonden dienstverlening bieden wij aan bij klanten in binnen en buitenland. Van klein tot groot, nationaal en internationaal, diverse organisaties behoren inmiddels tot onze interessante klantenkring.

 

Zelfstandigheid en kwaliteit

Kenmerk van een goede Apps-adviseur is zelfstandigheid en kwaliteit. Op een prettige, zelfstandige manier de klant adviseren met oog voor kwaliteit van de inhoud en de opgeleverde diensten en documenten.

 

Ondernemend

Aangezien we een kleine organisatie zijn en we flink aan de weg willen timmeren, wordt naast je kwaliteit en zelfstandigheid, een gezonde dosis ondernemerschap gevraagd. Om Apps & DNVO te laten groeien, is ook jouw inzet nodig. Scherp zijn op de kosten, scherp zijn op de omzet, oog voor kansen en het omzetten van kansen in groei voor Apps & DNVO bieden wij jou naast een fantastische werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden en een kans om door te groeien binnen onze organisatie.

 

Oracle Applicaties

We zijn op zoek naar beginnende technische Apps-adviseurs, zowel consultants als applicatiebeheerders. Wij zullen je wegwijs maken binnen Oracle E-Business suite en/of Oracle Cloud ERP, de gebieden Financials, Projects en Supply Chain Management, voor wat betreft koppelingen, externe documenten en operationele rapportages.

 

Ons aanbod

Naast een goede salariëring, behoren uiteraard faciliteiten zoals een auto, mobiele telefoon en laptop tot de standaard uitrusting van de apps-adviseur.
De ontspannen werksfeer, korte heldere communicatielijnen dankzij de platte organisatie en de ruimte voor eigen initiatief zijn kenmerken van de Apps & DNVO-organisatie.

 

Geïnteresseerd?

Wil je reageren, stuur dan je CV met motivatie waarom je past bij Apps & DNVO naar jobs@appsdnvo.com.

© 2018 Apps & DNVO