Vacature

Junior Technisch Consultant
u

Is zelfstandigheid en kwaliteit aan jou toevertrouwd?

u

Ben je geïnteresseerd om een expert te worden in Oracle Applicaties?

u

Ben je ondernemend?

Is het antwoord op bovenstaande vragen volmondig ´Ja´, dan is Apps & Us misschien iets voor jou!

 

Apps & Us

Apps & Us is een platte organisatie met enthousiaste medewerkers, die kwalitatief wil groeien. Oracle E-Business suite en Oracle Cloud ERP en daaraan verbonden dienstverlening bieden wij aan bij klanten in binnen en buitenland. Van klein tot groot, nationaal en internationaal, diverse organisaties behoren inmiddels tot onze interessante klantenkring.

 

Zelfstandigheid en kwaliteit

Kenmerk van een goede Apps-adviseur is zelfstandigheid en kwaliteit. Op een prettige, zelfstandige manier de klant adviseren met oog voor kwaliteit van de inhoud en de opgeleverde diensten en documenten.

 

Ondernemend

Aangezien we een kleine organisatie zijn en we flink aan de weg willen timmeren, wordt naast je kwaliteit en zelfstandigheid, een gezonde dosis ondernemerschap gevraagd. Om Apps & Us te laten groeien, is ook jouw inzet nodig. Scherp zijn op de kosten, scherp zijn op de omzet, oog voor kansen en het omzetten van kansen in groei voor Apps & Us bieden wij jou naast een fantastische werksfeer, goede arbeidsvoorwaarden en een kans om door te groeien binnen onze organisatie.

 

Oracle Applicaties

We zijn op zoek naar beginnende Apps-adviseurs, zowel consultants als applicatiebeheerders. Wij zullen je wegwijs maken binnen Oracle E-Business suite en/of Oracle Cloud ERP, de gebieden Financials, Projects en Supply Chain Management, voor wat betreft koppelingen, externe documenten en operationele rapportages.

 

Ons aanbod

Naast een goede salariëring, behoren uiteraard faciliteiten zoals een auto, mobiele telefoon en laptop tot de standaard uitrusting van de apps-adviseur.
De ontspannen werksfeer, korte heldere communicatielijnen dankzij de platte organisatie en de ruimte voor eigen initiatief zijn kenmerken van de Apps & Us-organisatie.

 

Geïnteresseerd?

Wil je reageren, stuur dan je CV met motivatie waarom je past bij Apps & Us naar jobs@appsdnvo.com.

© 2020 Apps & Us