Implementatie

 

Oracle ERP of EPM implementatie laten uitvoeren

Jouw organisatie heeft een nieuw ERP of EPM pakket geselecteerd. Na zorgvuldige overweging is de leverancier Oracle geworden. Gefeliciteerd met de goede keuze!
Nu nog de juiste implementatiepartner vinden. Een partner die de Oracle  implementatie soepel en succesvol laat verlopen. Die de risico’s van een implementatie kent en ervoor zorgt dat het pakket uiteindelijk resultaat en een hogere productiviteit oplevert. De reden waarom dit pakket is geselecteerd natuurlijk.

Apps & Us implementeert Oracle software sinds 2002. Van analyse tot en met ingebruikname. Wij hebben inmiddels tientallen implementaties op onze naam staan. Binnen diverse branches.

Wij hanteren onze bewezen implementatiemethodiek, waarbij we alle stappen zorgvuldig doorlopen. Regelmatige communicatie vinden wij belangrijk, evenals een strakke projectleiding waarbij we mogelijke problemen snel detecteren en oplossen.

“Apps & Us zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste momenten bij de implementatie worden betrokken. Best logisch, want zij kijken verder dan de processen op hun eigen afdeling. Ze worden op het juiste moment betrokken bij de besluiten voor configuratie en het uitvoeren van testwerkzaamheden en conversie. Dankzij deze aanpak is er geen tijd verloren gegaan en zijn we binnen budget gebleven”.

Financieel manager

Internationale organisatie

Implementatie E-Business Suite

Implementatie APRO software

Implementatie Oracle Cloud ERP

Implementatie Oracle EPM

Klantcase - Implementatie

Voor een grote internationale klant voerden we een herimplementatie van E-Business Suite uit.

Weten hoe we dit aangepakt hebben? Neem contact met ons op.

Sparringpartner bij ERP & EPM selectie
Zit jouw bedrijf nog in het selectieproces en staat Oracle op de shortlist? Juist in dit stadium helpen wij graag. We horen graag jouw wensen voor een ERP of EPM systeem, wat de situatie is en de gewenste functionaliteiten. Met onze ervaring kunnen wij een eerlijk beeld schetsen of Oracle de juiste keuze is. Alle voor- en nadelen, het kostenplaatje, verschillen met andere pakketten, cloud of niet; daar zijn we transparant en open over.

De beste Oracle mensen
Wij snappen heel goed dat een implementatie een grote impact heeft op de organisatie. We kennen de frustraties en weten welke processen het meest belangrijk zijn. Daarom hebben wij de meest capabele en toegewijde senior Oracle consultants in dienst, die samen met jouw organisatie het project trekken. Zij kennen het pakket van binnen en buiten.

Nederlandstalige helpdesk
Ook de periode na livegang blijven we nauw bij de organisatie betrokken. Onze Nederlandstalige helpdesk is bereikbaar voor vragen van kerngebruikers en voor het melden en oplossen van incidenten. Wanneer de organisatie dat wenst zijn we periodiek on site voor persoonlijke ondersteuning en voor het testen van nieuwe updates.

Advies op maat
Bij Apps & Us is iedere Oracle ERP of EPM implementatie in professionele handen. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen, voor welke klanten we werken en hoe we de implementatie voor jouw bedrijf gaan aanpakken? We vertellen er graag meer over. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0318 255063 of via het contactformulier.

Onze aanpak:

  • Workshops met kerngebruikers
  • Ontwerpen van architectuur systeem
  • Projectplan met geplande uren, kosten en risico’s
  • Documentatie van testen en inrichting
  • Realistisch tijdspad
  • Aanbrengen van fasering
  • Migratie
  • Uitgebreid en zorgvuldig testtraject
  • Realiseren van koppelingen en aanpassingen
  • Trainingsmomenten van het systeem

© 2020 Apps & Us