Vacatures

Freelance Supply Chain Specialist
u

Is zelfstandigheid, flexibiliteit en kwaliteit aan jou toevertrouwd?

u

Wil je met ons samen succesvol aan de slag met Oracle Applicaties binnen Supply Chain Management?

u

Zie je jezelf als een goede en betrouwbare vertegenwoordiger van onze organisatie?

Is het antwoord op bovenstaande vragen volmondig ´Ja´, dan is samenwerken met Apps & DNVO misschien iets voor jou!

 

Apps & DNVO

Apps & Us DNVO is een platte organisatie met enthousiaste medewerkers, die kwalitatief wil groeien. Oracle E-Business suite en Oracle Cloud ERP en daaraan verbonden dienstverlening bieden wij aan bij klanten in binnen en buitenland. Van klein tot groot, nationaal en internationaal, diverse organisaties behoren inmiddels tot onze interessante klantenkring.

 

Zelfstandigheid en kwaliteit

Kenmerk van een goede Apps-adviseur is zelfstandigheid en kwaliteit. Op een prettige, zelfstandige manier de klant adviseren met oog voor kwaliteit van de inhoud en de opgeleverde diensten en documenten en met respect voor de samenwerking met Apps & DNVO.

 

Ondernemend

Als Freelancer toon je aan dat je ondernemend bent, je bent flexibel inzetbaar en niet te beroerd een stap extra te zetten als het nodig is. Ook ben je bereid, in geval van beheer en indien nodig, in de avond eventuele meldingen van klanten te beoordelen en op te lossen in samenspraak met de klant.

 

Oracle Applicaties

We zijn op zoek naar Freelancers op het gebied van Supply Chain Management, zowel functionele consultants als applicatiebeheerders. Die met de Apps-adviseurs binnen onze eigen organisatie succesvol projecten willen realiseren en beheertaken willen uitvoeren als dat nodig is.

 

Ons aanbod

We bieden vooraf duidelijke afspraken waardoor gewerkt wordt tegen scherpe maar faire condities.

 

Geïnteresseerd?

Wil je reageren, stuur dan je CV met motivatie waarom je past bij Apps & DNVO naar jobs@appsdnvo.com.

© 2018 Apps & DNVO