Apps & DNVO – Oracle ERPM-specialisten – en PLEUNZ – experts in het optimaliseren en digitaliseren van bedrijfsprocessen – slaan de handen ineen om samen digitale medewerkers voor Oracle E-Business Suite en Oracle Cloud ERP aan organisaties beschikbaar te stellen. “De toekomst van robots en artificial intelligence (AI) biedt ontzettend veel kansen, kansen die we onze klanten niet willen onthouden.”, aldus Lenno van Kleef, directeur van Apps & DNVO.

Met de inzet van digitale medewerkers worden menselijke taken een-op-een, snel en foutloos uitgevoerd door standaard software. Het gaat nu vooral om taken die repeterend zijn en die zonder cognitief oordeel door de (digitale) medewerkers uitgevoerd kunnen worden. Maar de ontwikkelingen staan natuurlijk niet stil en in de toekomst is AI inzetbaar om ook moeilijkere keuzes aan software over te laten.

Digitale medewerkers zonder grote investeringen

Software voor het digitaliseren van processen is niet nieuw, grote organisaties gebruiken al langer specifieke maatwerkapplicaties. PLEUNZ maakt deze software echter zonder licentie- en ontwikkelingskosten beschikbaar ‘as a service’ voor ERP-gebruikers en het MKB en MKB+. Fysieke medewerkers hebben door de inzet van PLEUNZ meer tijd om zich met kwalitatieve en uitdagende werkzaamheden bezig te houden.

De toegevoegde waarde van de samenwerking

De structurele samenwerking tussen Apps & DNVO en PLEUNZ biedt heel veel kansen. PLEUNZ levert kennis van de software, de infrastructuur en de techniek rondom robotisering, terwijl Apps & DNVO de expertise heeft van Oracle ERP.

Marcel Dekker, directeur van PLEUNZ, over de samenwerking: “Met de kennis van Lenno en zijn team kunnen we een brede markt bedienen en voorzien van laagdrempelige, efficiënte en innovatieve oplossingen. Apps & DNVO weet waar de pijn zit in een organisatie en de ERP-applicaties. Onze samenwerking is gebaseerd op het toevoegen van waarde voor de klant en is daardoor zeer resultaatgericht”.

© 2018 Apps & DNVO