Beheer

 

Oracle ERP beheer uitbesteden

Het Oracle systeem is succesvol geïmplementeerd. Een pak van je hart. Na al dat harde werken, is het fijn om snel antwoord te krijgen op vragen en het vertrouwen te hebben dat verwerkingen op tijd en juist zijn uitgevoerd.

Kortom, de helpdesk | het beheer van Oracle ERP en Oracle EPM moet goed zijn vormgegeven en bij de juiste mensen / partij zijn belegd. Dit kan zowel een combinatie zijn van eigen beheerders | helpdesk met ondersteuning van Apps & Us als direct bij Apps & Us, waarbij jouw organisatie de regie voert. De mogelijkheden zijn divers.

Apps & Us bedient tientallen organisaties met ERP- en EPM-beheer. Zowel functioneel als technisch beheer van Oracle ERP en EPM. Dit zijn organisaties in veel verschillende branches waaronder: overheid, retail, verzekeringen, onderwijs, productie, logistiek, automotive. Zowel nationaal als internationaal.

“We kunnen snel verder met onze werkzaamheden dankzij de hulp van Apps & Us. Fijn dat ik direct kan schakelen met mijn vaste consultant, die mijn vragen snel en professioneel behandelt. Ook bewaken ze proactief en geautomatiseerd handmatige en automatische handelingen. We weten meteen of er iets mis is gegaan en komen niet voor verrassingen te staan”.

Medewerker financiële administratie

Financieel medewerker

Hoe en wat?

Helpdesk

Onze helpdesk wordt bemand door ervaren Oracle consultants, die problemen snel en kundig oplossen. Afhankelijk van wat jouw organisatie van ons verwacht, maken we afspraken. We streven ernaar dat service levels worden behaald.  Zo weet je precies wat je van ons mag verwachten en tegen welke kosten. Verder maken we afspraken over prioriteiten, reactietijden en de inzet van consultants. Onze helpdesk is beschikbaar in Nederlands, Engels en Duits.

On-site ondersteuning

We ondersteunen jouw organisatie vanuit ons kantoor in Veenendaal, maar we zijn ook regelmatig op locatie aanwezig. Zeker als de situatie daarom vraagt. Zo leveren we maximale toegevoegde waarde.

Schakel ons in voor:

  • Beheer van Oracle E-Business Suite (Oracle eBS beheer) en Oracle EPM
  • Beheer van Oracle Cloud applicaties
  • Oplossen van problemen tussen koppelingen van andere pakketten
  • Advies op performance en beschikbaarheid
  • Ondersteuning van (kern)gebruikers en functioneel beheerders
  • Het verbeteren van tekortkomingen
  • En meer

Advies op maat

Apps & Us ondersteunt graag met beheerwerkzaamheden die door professionele Oracle ERP consultants worden uitgevoerd. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen, voor welke klanten we werken en hoe wij het beheer van jouw organisatie gaan aanpakken? We vertellen er graag meer over. Neem contact met ons op via telefoonnummer: 0318 255063 of het contactformulier.

© 2021 Apps & Us